Samen leven
Samen leren
Samen doen

Wie zijn wij?

Informatie over onze school

Wij zijn een katholieke Scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Onze school staat op een prachtig landgoed in Zeist.

Ons motto is samen leven, samen leren, samen doen. Bij ons op school kunnen leerlingen zich breed ontwikkelen en leren ze voor het leven.

Wil je meer weten over onze missie en visie?
Wil je meer weten over ons onderwijsaanbod?
Wil je meer weten over activiteiten en aanmelden groep 8?

 

Informatieavonden groep 8

Wil jij en je ouders meer weten over De Breul?

Kom dan naar een van onze informatieavonden, klik op de link om je aan te melden:

Onze open dagen (reserveer alvast in de agenda!):

  • Vrijdagavond 26 januari 2024
  • Zaterdagochtend 27 januari 2024

De laatste nieuwtjes van De Breul:

Flexibel werken

Onze brugklassers hebben het tijd- en plaatsonafhankelijk werken helemaal eigen gemaakt. Lekker buiten op de laptop je huiswerk maken op de wifi van de school.

Werkweek Hamburg

Wegens succes geprolongeerd! Vorig jaar reisden we met een groep Breullianen voor het eerst in de geschiedenis af naar Hamburg en dat smaakte naar meer. Concentratiekamp Neuengamme, de Kunsthalle, het auto-design museum en de haven van Hamburg stonden op het programma.

Abseilen in Tsjechië

De werkweek van V6D stond bol van avontuur. Naast het mooie land Tsjechië werden de dagen gevuld met spannende activiteiten zoals bijvoorbeeld mountainbiken en abseilen van een rotswand van tientallen meters hoog

Werkweken zijn begonnen!

Het was een drukte van belang op de parkeerplaats van De Breul. Tientallen leerlingen zochten de juiste bus om een weekje op werkweek te gaan naar Tsjechië, de Ardennen en nog veel meer plekken in binnen- en buitenland.

Eerste schooldag

De eerste schooldag voor de nieuwe brugklassen is heel veel ontdekken en informatie opsnuiven… en natuurlijk je nieuwe laptop instellen op de wifi van de school!

Aanmelden leerjaar 2 t/m 6

Of stuur een mail aan: aanmelden@de-breul.nl.

 

Intranet

Kun je iets niet meer vinden op deze website? Kijk dan op ons intranet!

 

Vintage is cool

Kledingmarkt voor en door leerlingen van De Breul op dondedagmiddag 12 oktober van 13:30 – 15:30. Tweedehands kleding voor een klein prijsje en het goede doel.
 

Vacatures

De Breul is op zoek naar:

Of bekijk ons vacatureoverzicht