Ouderavond “in gesprek”

Datum - Tijd:

7 juni 2023    
19:30 - 21:00
Helaas kunt u niet meer aanmelden voor dit evenement.

Ouderavond “In gesprek” door theatergroep Play Back

Woensdag 7 juni van 19.30-21.00 organiseren wij in samenwerking met de gemeente een interactieve ouderavond over het in gesprek gaan en in contact blijven met je kind in de puberteit.
Voor veel ouders een uitdaging in deze leeftijdsfase. Theatergroep Play Back laat met hun voorstelling “In gesprek’ niet alleen zien welke manier van communicatie wel en niet goed werkt maar laat de ouders in de zaal ook meedenken. Voor veel ouders is deze voorstelling een feest der herkenning en je gaat nog met goede tips naar huis ook !

De scenes gaan over alledaagse dingen waar iedere ouder van een puber wel eens mee te maken heeft: afspraken over opruimen, je kind betrappen op een leugen, een kind met gebrek aan zelfbeheersing, of een puber die pestgedrag via social media vertoont. Ook is er aandacht voor de ouder zelf, bijvoorbeeld hoe machteloos je je kunt voelen als je niet weet waarom je kind neerslachtig is, of schuldig omdat je vindt dat je te weinig thuis bent. Zowel verschillende opvoedstijlen en theorieën als algemene gesprekstechnieken komen in het spel aan bod. PlayBack geeft tips hoe je op een gelijkwaardige, maar wel begeleidende manier met je kind in gesprek gaat

Aanmelden kan tot maandag 5 juni of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt. We zien uit naar jullie komst!

Erwin Dernison, Petra Vierhout en Margret Beekman

 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.