• Welkom op De Breul
  • Het grote kuiken onderzoek
  • Leer gitaar spelen tijdens onze muzieklessen
  • Laat zien wat je kan in onze talentenjacht
  • Teambuilding tijdens ons brugklaskamp
  • In alle rust studeren in onze Mediatheek

Informatie rondom coronavirus

Overheidsmaatregelen sluiting scholen i.v.m. coronavirus

Klik hier voor meer info.

Informatie voor de brugklasleerlingen van 2020-2021

De leerlingen die zich aangemeld hebben voor het nieuwe schooljaar, hebben de bevestiging van aanmelding ontvangen. Op 2 april zal de definitieve aanmelding bevestigd worden. De Breul loot niet en kan iedereen aannemen die het juiste advies heeft voor onze school. We hopen de nieuwe brugklasleerlingen in juni te kunnen verwelkomen voor een kennismaking met de eigen klas.

lees meer

Welkom op De Breul

De Breul is een katholieke scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in Zeist. Ons gebouw ligt op een prachtig landgoed aan de Driebergseweg tussen Zeist en Driebergen.

Scholengemeenschap De Breul staat voor goed onderwijs en brede vorming van leerlingen in een veilige sfeer en pedagogisch klimaat. De school gaat hierbij uit van Mutua fides (wederzijds vertrouwen) en respect voor elkaar.

Aanmelden 2020-2021

lees meer

De Breul start Technasium

De Breul is als kandidaat technasiumschool volop bezig met de start van onze Technasium afdeling voor het vwo.

Voor leerlingen op het Technasium staat het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) centraal. Je werkt in teamverband aan vraagstukken en projecten in de b├Ętatechniek. In de zomer van 2020 is de technasiumwerkplaats van De Breul gereed. Hier komt alles aan op inventiviteit, creativiteit, organisatietalent en vermogen tot samenwerken.
Klik hier voor het filmpje: https://youtu.be/A9UQD4VJOw4

lees meer